Това е кратка лична история

Когато свалиш близо 50 кг, повечето от които за по-малко от година, хората започват да се чудят как си го постигнал. Започват едни неудобни погледи, зад които седи въпросът: ,,Всичко наред ли е?”. Превръщаш се в нещо като жива атракция

По това време се чудех, какво точно не могат да разберат хората. Тогава за мен нещата изглеждаха повече от лесни. Като бивш спортист, просто си наложих определени правила на поведение и лесно ги превърнах в навици.

Навикът да спортувам всеки ден ми е познат още от най-активните ми години. Едно сутрешно бягане на празен стомах в парка, ми носеше повече удовлетворение, отколкото болка – още една крачка, още един ден по-малко до финала! ​

Правех го за себе си и за никой друг, но неизменно хората започнаха да забелязват промяната. Напълно нормално, много от тях искаха да им кажа, каква е тайната. Свеждах поглед и с неудобство мълчах.Тогава наистина незнаех.

Години по-късно, когато започнах задълбочено да изучавам спорта, механизмите на човешкото поведение и неизменната връзка между тялото и психиката, аз открих тайната.

А тя се крие в ежедневните малки победи.

Тайната е да победим себе си. Нека се изправим пред страховете и болките си. Да станем една сутрин и да си кажем: Добре днес е още един ден от живота ми! Още един ден по-малко!

Времето изтича за всички нас! Изборът е във вашата глава.

Ivan Simeonov 120 kg > 78 kg

Сертификати

Опит

Свържете се с мен...

+359 898 331 283
​info@simeonovlab.com